Gå direkt till innehåll
Indigo Flamingo pressbild 1

Bild -

Indigo Flamingo pressbild 1

Indigo Flamingo av Gwyn Emberton. Ett drömlikt klubbuniversum inspirerat av platser och personer ur Malmös HBTQIA+-historia. Världspremiär på Skånes Dansteater 3 juli 2024. I bild: Matilda Bjärum, Pietro Mazzotta, Sofia Södergård, Tomáš Červinka, Kit Brown, Hazuki Kojima.
Ali Jehad
Licens:
Medieanvändning
Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
Av:
Ali Jehad
Filformat:
.jpg
Storlek:
3639 x 2426, 9,16 MB
Ladda ner

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Jessica Widegren

Jessica Widegren

Presskontakt Kommunikationschef Pressansvarig Marknad och press 0705 400 927

Relaterat innehåll

Indigo Flamingo spelar på Skånes Dansteater 3, 5, 7, 10, 11 juli 2024.

Indigo Flamingo lyfter Malmös HBTQIA+-historia

3 juli är det premiär för Indigo Flamingo – ett drömlikt klubbuniversum inspirerat av platser och personer ur Malmös HBTQIA+- historia. Under endast fem sommarkvällar öppnas dörrarna till en ny interaktiv dansföreställning av koreografen Gwyn Emberton i samarbete med medlemmar av Malmös HBTQIA+-community och Malmö Pride.