Gå direkt till innehåll
Once a Whisper run photos_2023_3_photo Carl Johan Folkesson Karlidag

Bild -

Once a Whisper run photos_2023_3_photo Carl Johan Folkesson Karlidag

Höst 2023. Once a Whisper av Helena Franzén. Ingår i föreställningen Franzén / Nuutinen och spelas självständigt som skolföreställning och Relaxed performance. Dansare i bild: Samuel Denton och Fabrizio Di Franco. Världspremiär på Skånes Dansteater 27 oktober 2022.
Carl Johan Folkesson Karlidag
Licens:
Medieanvändning
Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
Av:
Carl Johan Folkesson Karlidag
Filformat:
.jpg
Storlek:
5613 x 3295, 5,27 MB
Ladda ner

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Jessica Widegren

Jessica Widegren

Presskontakt Kommunikationschef Pressansvarig Marknad och press 0705 400 927

Relaterat innehåll

Once a Whisper av Helena Franzén spelas som Relaxed performance lördag 23 september.

Relaxed performance för Once a Whisper och The Dropouts

Skånes Dansteater fortsätter förra säsongens uppskattade satsning på Relaxed performance. Föreställningarna riktar sig till personer som önskar eller behöver en friare och mer avslappnad föreställningsupplevelse. Det finns madrasser och sittsäckar, ljudnivån är lägre och det är ljusare i salongen. 23 september spelas Once a Whisper och 22 oktober är det dags för The Dropouts.