Gå direkt till innehåll
Pressbild 3 VÅR DAG

Bild -

Pressbild 3 VÅR DAG

VÅR DAG Koreografi: Tina Tarpgaard. Världspremiär på Skånes Dansteater 28 november 2021. Dansare i bild: Samuel Denton.
Tilo Stengel
Licens:
Medieanvändning
Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
Av:
Tilo Stengel
Filformat:
.jpg
Storlek:
6506 x 3660, 13,6 MB
Ladda ner

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Jessica Widegren

Jessica Widegren

Presskontakt Kommunikationschef Pressansvarig Marknad och press 0705 400 927

Relaterat innehåll

Vinterresa i koreografi av Carl Knif har premiär 2 april 2022 på Skånes Dansteater.

Vinterresa i oktober, vårkänslor i november

På Skånes Dansteater kommer alla årstiderna på en och samma gång. Nu släpps biljetterna till de två nya verken Vinterresa och VÅR DAG. Vinterresa är ett självbiografiskt solo av koreografen Carl Knif skapat unikt för dansaren Madeleine Månsson, medan VÅR DAG blir en kombinerad konstupplevelse och dansföreställning signerad Tina Tarpgaard.

För Vinterresa blir det endast ett speltillfälle i h

VÅR DAG i koreografi av Tina Tarpgaard har premiär på Skånes Dansteater 28 nov 2021. Malin Bobeck Tadaas textilskulptur Water utgör en del av scenografin i föreställningen.

Världspremiär för VÅR DAG av Tina Tarpgaard

28 november är det världspremiär på VÅR DAG på Skånes Dansteater. Koreografen Tina Tarpgaard med team har skapat en fyratimmars dans- och konstupplevelse om dans och ljud i Skåne. VÅR DAG lyfter fram några av de ovärderliga saker vi vänder oss till för inspiration och glädje, inte minst under årets mörkaste tid. Det blir dans, musik och ljus.