Gå direkt till innehåll
Trip posterphoto

Bild -

Trip posterphoto

TRIP: Tre verk som vrider på perspektiven. Snapshots of a crowd av koreografen Lidia Wos . Roser López Espinosa letar i boxningens fysikalitet och skärskådar legenden om eldfågeln i solot Featherweight. The longest distance between two points av Fernando Melo tillbaka, denna gång med Skånes Dansteaters dansare. Koreografi: Lidia Wos, Fernando Melo, Roser López Espinosa. Speldatum: Skånes Dansteater 15 maj – 1 juni 2019.
  • Licens: Creative Commons erkännande
    Med en Creative Commons-licens, behåller du din upphovsrätt men tillåter andra människor att kopiera och distribuera ditt verk under förutsättning att de erkänner dig som upphovsman. Du tillåter andra att kopiera, distribuera, visa och framföra verket, samt att skapa bearbetningar av det.
  • Av: Tilo Stengel
  • Filformat: .jpg
  • Storlek: 4500 x 3412, 9,77 MB
Ladda ner

Taggar


Skånes Dansteater är en institution i rörelse. Oavsett om du tillhör våra regelbundna gäster eller de som ännu inte upptäckt oss, finns här en plats för dig. Vi ger dig möjlighet att utmanas, beröras, lära, pröva och ompröva.

Spelplatserna varierar. Ofta är det vår egen scen i Dockan i Malmö, men det kan även vara på andra platser som Malmö Opera. Vi spelar regelbundet på andra platser i Skåne och turnerar såväl nationellt som internationellt.

Vi är Sveriges största fristående dansinstitution. Våra huvudmän är Region Skåne och Malmö stad. Det betyder att det är invånarna i Skåne som äger verksamheten och att vi finns till för alla.

Presskontakt

Jessica Widegren

Jessica Widegren

Presskontakt Kommunikatör Pressansvarig Marknad och press 0705 400 927

Relaterade nyheter