Gå direkt till innehåll
Vinterresa poster photo 2

Bild -

Vinterresa poster photo 2

Posterfoto Vinterresa i koreografi av Carl Knif. Solo för dansaren Madeleine Månsson. Världpremiär på Skånes Dansteater 12 nov 2022. I bild: Madeleine Månsson
Karolina Henke
Licens:
Icke kommersiell användning
Innehållet får laddas ner, användas och delas med andra, så länge Innehållet används oförändrat, i dess helhet och i icke kommersiellt syfte. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
Av:
Karolina Henke
Filformat:
.jpg
Storlek:
5906 x 4387, 13 MB
Ladda ner

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Jessica Widegren

Jessica Widegren

Presskontakt Kommunikationschef Pressansvarig Marknad och press 0705 400 927

Relaterat innehåll

Vinterresa i koreografi av Carl Knif har premiär 2 april 2022 på Skånes Dansteater.

Vinterresa i oktober, vårkänslor i november

På Skånes Dansteater kommer alla årstiderna på en och samma gång. Nu släpps biljetterna till de två nya verken Vinterresa och VÅR DAG. Vinterresa är ett självbiografiskt solo av koreografen Carl Knif skapat unikt för dansaren Madeleine Månsson, medan VÅR DAG blir en kombinerad konstupplevelse och dansföreställning signerad Tina Tarpgaard.

För Vinterresa blir det endast ett speltillfälle i h

Verken Vinterresa och Blushing Gold har världpremiär på Skånes Dansteater 12 nov 2022.

Självbiografiskt solo möter lyhörd trio. Vinterresa och Blushing Gold.

En dubbel danskväll med två nya verk av koreograferna Carl Knif och Heidi Vierthaler spelar på Skånes Dansteater 12 och 15 november. Carl Knifs "Vinterresa" ges även som relaxed performance dagtid 14 november, medan Heidi Vierthalers "Blushing Gold" är en del av det populära Lunchdans-konceptet 6-15 december.

Vinterresa-premiären inställd

Premiären på Vinterresa i koreografi av Carl Knif lördag 9 oktober är inställd på grund av skada. Nytt premiärdatum blir 2 april 2022.

Un-Label Performing Arts Company gästspelar med föreställningen Gravity 9 november 2022 på Skånes Dansteater.

DansFunk: Tillgänglighet som får påverka konsten på riktigt

Tillgänglighet som får påverka scenkonsten på riktigt står i fokus under årets DansFunk-festival 8-14 nov på Skånes Dansteater. ”Aesthetics of Access” är ett nytt sätt att se på tillgänglighet, något som Un-Label Performing Arts Company visar prov på. Det blir premiär för konceptet relaxed performance på Skånes Dansteater – 14 nov finns möjlighet att se Vinterresa på ett friare sätt.