Gå direkt till innehåll
Jukka spelaktuell och Fennesz live i Malmö

Pressmeddelande -

Jukka spelaktuell och Fennesz live i Malmö

Idag släpps Battlefield 3 som har ny musik av Jukka Rintamäki och Johan Skugge. Jukka befinner sig just nu på Skånes Dansteater, aktuell med nyskriven musik till Helena Franzéns nya dansverk som ingår i dansföreställningen HAZE. HAZE har premiär fredagen den 4 nov och imorgon, den 28 okt kl. 13.15 kommer Jukka att närvara på Skånes Dansteaters presskonferens inför HAZE.

Dessutom är det nu klart att elektronikapionjären Christian Fennesz kommer att spela live på premiären av HAZE den 4 nov. Christian står bakom musiken till det andra stycket som ingår i HAZE, koreograferat av Christopher Arouni.

Ämnen

Kategorier


Skånes Dansteater är Sveriges största fristående dansinstitution. Vi är ett repertoarkompani som presenterar verk av samtida svenska, nordiska och internationella koreografer. Vi gör föreställningar på vår egen scen, på Malmö Opera samt på turné i Skåne, Sverige och världen. Sedan 2005 har vi våra lokaler vid Dockan i Malmö. Här presenterar vi våra egna föreställningar men också gästspel och olika former av events.

Kontakter

Jessica Widegren

Jessica Widegren

Presskontakt Kommunikationschef Pressansvarig Marknad och press 0705 400 927