Gå direkt till innehåll
Nu är biljetterna släppta till vinterns Lunchdans på Skånes Dansteater

Pressmeddelande -

Nu är biljetterna släppta till vinterns Lunchdans på Skånes Dansteater

Mitt i februarimörkret bjuder Skånes Dansteater åter in till Lunchdans. Under en timme bjuder vi på en upplevelse av våra egna dansares skaparkraft och en liten försmak av vårens kommande föreställning. Det blir fem helt nya verk som serveras tillsammans med mättande soppa och nybakat bröd. Välkommen in i värmen!

I vinterns Lunchdans bjuds det på fem olika dansuttryck signerade Graham Adey, Sarah Bellugi-Klima, Peter Jansson och Peder Nilsson, som alla ingår i Skånes Dansteaters ensemble, plus en aptitretare av Martin Forsberg som ingår i föreställningen M&M&Mmed premiär i april.

Lunchdansen är ett tillfälle för både publiken och dansarna att vara lekfulla och allvarliga, prova och smaka sig fram, i nytt eller kärt gammalt sällskap. Ett tillfälle att bryta vardagsstressen med allt annat än en vanlig lunch. Soppan kommer från restaurang Välfärden. Vi dukar också med kaffe/te och en liten kakbit.

Premiär 11 februari på Skånes Dansteater, Östra Varvsgatan 13 A, Västra Hamnen, Malmö.
Spelas därefter 12–15 &17–21 februari, kl 12.00-13.00.
Foajén öppnar en timme före föreställning. Fri placering och fri garderob. Insläpp i salongen 11.45.
För 150 kr får man föreställning, soppa, bröd, te/kaffe och kaka.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Skånes Dansteater är Sveriges största fristående dansinstitution. Vi är ett repertoarkompani som presenterar verk av samtida svenska, nordiska och internationella koreografer. Vi gör föreställningar på vår egen scen, på Malmö Opera samt på turné i Skåne, Sverige och världen. Sedan 2005 har vi våra lokaler vid Dockan i Malmö. Här presenterar vi våra egna föreställningar men också gästspel och olika former av events.

Kontakter

Jessica Widegren

Jessica Widegren

Presskontakt Kommunikationschef Pressansvarig Marknad och press 0705 400 927