Gå direkt till innehåll
​SCENFEST - Idag den 7 april släpps biljetterna

Pressmeddelande -

​SCENFEST - Idag den 7 april släpps biljetterna

Under sex dagar i maj kommer Malmö att koka av scenkonst.

Mellan den 26-31 maj kommer 100 föreställningar visas på över 20 platser runtom i staden. Det blir dans, cirkus, teater, opera och performance för olika åldrar.

Under SCENFEST kommer man att kunna ta del av några av de mest intressanta föreställningarna från hela landet, valda av en nationell urvalskommitté, men också ett stort antal lokala produktioner, internationella gästspel, studentföreställningar, workshops och seminarier.

SCENFEST är en sammanslagning av två festivaler; Scenkonstbiennalen och Fri Scen och presenterar alla de arrangemang som man som privatperson kan delta i.

Scenkonstbiennalen arrangeras vartannat år av Teaterunionen på olika platser i Sverige och i år har turen kommit till Malmö. Teaterunionen arrangerar, medan Malmö Opera, Malmö Stadsteater och Skånes Dansteater agerar värdscener.

Fri Scen består av Malmös och regionens fria scenkonstutövare, som ex. Teaterrepubliken, Teater 23, Moomsteatern, Without Walls och många, många fler. 

Scenfest 26-31 maj i Malmö. 
Idag den 7 april släpps biljetterna.

All information om Scenfest finns på www.scenfest.se, en hemsida som samlar information om alla föreställningar under festivalen. På Scenfest.se finns också biljettinformation.

För ytterligare information, kontakta Scenfests Lina Ehn Öberg eller Petra Brylander.

Kontaktinformation
Petra Brylander, VD/Teaterchef Malmö Stadsteater: 0708-24 26 24
Lina Ehn Öberg, Samordnare Fri Scen: 0736-95 67 01

Pressbilder
http://www.malmoopera.se/pressrum/pressbilder/scenkonstbiennalen
http://www.scenfest.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Skånes Dansteater är Sveriges största fristående dansinstitution. Vi är ett repertoarkompani som presenterar verk av samtida svenska, nordiska och internationella koreografer. Vi gör föreställningar på vår egen scen, på Malmö Opera samt på turné i Skåne, Sverige och världen. Sedan 2005 har vi våra lokaler vid Dockan i Malmö. Här presenterar vi våra egna föreställningar men också gästspel och olika former av events.

Kontakter

Jessica Widegren

Jessica Widegren

Presskontakt Kommunikationschef Pressansvarig Marknad och press 0705 400 927