Gå direkt till innehåll
Skånes Dansteater önskar God Jul och Gott Nytt År!

Pressmeddelande -

Skånes Dansteater önskar God Jul och Gott Nytt År!

Vi är mycket tacksamma över utnämningen till Årets Pressrum 2011 och ser fram emot många fler spännande föreställningar och aktiviteter att förmedla 2012.

Vi startar direkt i januari med att visa HAZE i Malmö den 12-14 januari. Därefter angriper vi temat skilsmässa i ett samarbete med Skillinge Teater. Kristina Lugns tragikomiska drama Rut och Ragnar gästspelar den 22, 25, 26 och 28 januari på Skånes Dansteater. Den 6 februari har vi glädjen att återigen kunna presentera Dansk Danseteater, denna gång med föreställnigen Rhapsody, en reflektion över vad som döljer sig bakom vår mask av perfektion. Dessutom turnerar Skånes Dansteater med HAZE till Norrköping (19-21 jan), Oldenburg, Tyskland (28 jan) och Bergen, Norge (4 feb).

Väl mött 2012!

Ämnen

Kategorier


Skånes Dansteater är Sveriges största fristående dansinstitution. Vi är ett repertoarkompani som presenterar verk av samtida svenska, nordiska och internationella koreografer. Vi gör föreställningar på vår egen scen, på Malmö Opera samt på turné i Skåne, Sverige och världen. Sedan 2005 har vi våra lokaler vid Dockan i Malmö. Här presenterar vi våra egna föreställningar men också gästspel och olika former av events.

Kontakter

Jessica Widegren

Jessica Widegren

Presskontakt Kommunikationschef Pressansvarig Marknad och press 0705 400 927