Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Skånes Dansteater ställer in fyra föreställningar

Skånes Dansteater ställer in de fyra sista föreställningarna av Out of the Blue på Malmö Opera, på grund av konstaterade fall av covid-19.

Skånes Dansteater ställer in föreställningar 4, 5, 8 och 9 januari 2022 på grund av flera konstaterade fall av covid-19.

– Det är med tungt hjärta vi inleder 2022 med att ställa in de fyra sista föreställningar av Out of the Blue. Flera i ensemblen har idag konstaterad covid-19, själva eller i sitt hushåll, och föreställningarna kommer inte vara möjliga att genomföra enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer, säger Mira Helenius Martinsson VD och konstnärlig ledare för Skånes Dansteater.

Biljettköpare kommer att kontaktas med praktisk information.

Ämnen

Kategorier


Skånes Dansteater är en institution i rörelse. Oavsett om du tillhör våra regelbundna gäster eller de som ännu inte upptäckt oss, finns här en plats för dig. Vi ger dig möjlighet att utmanas, beröras, lära, pröva och ompröva.

Spelplatserna varierar. Ofta är det vår egen scen i Västra hamnen i Malmö, men det kan även vara på andra platser som Malmö Opera. Vi spelar regelbundet på andra platser i Skåne och turnerar såväl nationellt som internationellt.

Vi är Sveriges enda fristående dansinstitution. Vi ägs av Region Skåne. Det betyder att det är invånarna i Skåne som äger verksamheten och att vi finns till för alla.

Kontakter

Jessica Widegren

Jessica Widegren

Presskontakt Kommunikationschef Pressansvarig Marknad och press 0705 400 927