Gå direkt till innehåll
SOMMARDANS i Pildammarna

Pressmeddelande -

SOMMARDANS i Pildammarna

För många är det fortfarande mitt i semestern men på Skånes Dansteater är vi tillbaka i full fart för att i nästa vecka kunna bjuda på den traditionsenliga avrundningen på Malmö Sommarscen. Det blir dans under bar himmel med kortare utdrag från tidigare verk men också startskottet inför höstsäsongen.

SOMMARDANS
Dansare från Skånes Dansteater intar scenen med godbitar från det gångna årets repertoar. Från intima solon och duetter till vibrerande ensembler, från lugna poplåtar till expressiv rytmik. Konferencier är Skånes Dansteaters konstnärliga ledare Åsa Söderberg som också kommer att presentera höstens program. I samarbete med Malmö Sommarscen.

Sommardans visas torsdag 8 & fredag 9 augusti kl. 19 på Pildammsteatern i Malmö.
Fri entré.

Ämnen

Kategorier


Skånes Dansteater är Sveriges största fristående dansinstitution. Vi är ett repertoarkompani som presenterar verk av samtida svenska, nordiska och internationella koreografer. Vi gör föreställningar på vår egen scen, på Malmö Opera samt på turné i Skåne, Sverige och världen. Sedan 2005 har vi våra lokaler vid Dockan i Malmö. Här presenterar vi våra egna föreställningar men också gästspel och olika former av events.

Kontakter

Jessica Widegren

Jessica Widegren

Presskontakt Kommunikationschef Pressansvarig Marknad och press 0705 400 927