Gå direkt till innehåll
Välkommen till pressträff inför the feeling of going den 22 okt kl. 14.30 på Malmö Opera.

Pressmeddelande -

Välkommen till pressträff inför the feeling of going den 22 okt kl. 14.30 på Malmö Opera.

Välkommen till pressträff inför the feeling of going med Skånes Dansteater tisdag den 22 oktober kl. 14.30 på Malmö Opera.

Anmäl att ni kommer till liselotte.lindahl@skanesdansteater.se

Vi startar kl. 14.30 med att visa ca 10 min från föreställningen. Det är helt ok att filma och fotografera under visningen. Alla dansare, sångare och orkester är på plats under visningen.

Därefter får ni träffa koreografen Ben Wright och några från det konstnärliga teamet bakom the feeling of going. Ben och teamet kommer att berätta mer om föreställningen och det finns även möjlighet att ställa frågor. Även sångsolist Edda Magnason finns på plats.

the feeling of going lockar dig med på färden till ett universum där allt är tänkbart. Spelplatsen är skogen, där människa och väsen mäter sina krafter och ger varandra liv. Vakenhet och dröm smälter samman; tid och rum kan byta plats; landskapet förändras framför våra ögon genom att vi upplever det.

the feeling of going är ett nytt verk av den brittiske koreografen Ben Wright byggt kring albumet GO av Jónsi (Sigur Rós). Sångerna framförs i sin helhet av kör och solister från Malmö Opera och sångerskan Edda Magnason introduceras härmed på musikteaterscenen. Musiken framförs i specialskrivet arrangemang av Malmö Operaorkester.  

Ämnen

Kategorier


Skånes Dansteater är Sveriges största fristående dansinstitution. Vi är ett repertoarkompani som presenterar verk av samtida svenska, nordiska och internationella koreografer. Vi gör föreställningar på vår egen scen, på Malmö Opera samt på turné i Skåne, Sverige och världen. Sedan 2005 har vi våra lokaler vid Dockan i Malmö. Här presenterar vi våra egna föreställningar men också gästspel och olika former av events.

Kontakter

Jessica Widegren

Jessica Widegren

Presskontakt Kommunikationschef Pressansvarig Marknad och press 0705 400 927

Relaterat innehåll